|
Поговорим о Польше Уютный форум о Польше и не только - www.forum.opolshe.ru
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Kate.K
|
Добавлено: Ср Июн 18, 2014 6:20 pm Заголовок сообщения: Niania ze znajomoscia rosyjskiego szuka pracy |
|
|
Witam!
Nazywam się Kateryna, mam 24 lata, ukrainka. Jestem studentką studiów zaocznych, mam zezwolenie na prace oraz kartę pobytu.
Jestem osobą kochającą dzieci, cierpliwą, punktualną, niepalącą. Zaopiekuję się dzieckiem nawet kilkumiesięcznym najchetniej w pełnym wymiarze godzin, ale otwarta na wszelkie propozycje.
Mam prawie dwuletnie doświadczenie potwierdzone referencjami. Opiekowałam dziewczynką od 3 miesięcy do 2 lat.
Języki: rosyjski, ukrainski, polski, angielski(komunikatywny).
Zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam serdecznie. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Rain

|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Екатерина Олеговна

|
Добавлено: Чт Июл 31, 2014 1:38 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Rozumiem, że to w Warszawie.  _________________ Русский балет и русская водка это как брат и сестра. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
MarynaD
|
Добавлено: Вт Дек 16, 2014 3:04 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Dzien dobry.
Juz mamy wspaniałą nianie,ale rok temu aktywno poszukiwaliśmy osobe,która zna angielski i również rosyjski.Oczywiście, szukałam inteligentnej niani, ciepłej, wesołej, dojrzałej i odpowiedzialnej, z doświadczeniem w opiece nad dziećmi oraz z referencjami. Chciałam pełny zakres opieki nad dzieckiem, łącznie z przygotowywaniem posiłków. Nie było łatwo, ale znalazłam. Mogę Pani powiedzieć, nam pomogła strona internetowa z bazą ankiet niań. Doradzam rejestrować się i Pani obowiązkowo zaproszą.
Powodzenia w poszukiwaniu pracy |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете вкладывать файлы Вы не можете скачивать файлы
|